Hierbij meer over PLUS 10+

PLUS 1

Jouw netwerk effectief uitbreiden. Ben jij al lid van de community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn of Facebook? Dan weet jij hoe je zelf jouw netwerk kan uitbreiden. Word lid van Vrouw PLUS. Breid jouw netwerk effectiever uit met andere ondernemende vrouwen. Ervaar zelf het principe om samen sterker te staan.

PLUS 2

Zelf een Vrouw en haar Netwerk event organiseren.  En de opbrengst is voor jou. Hoe doe je dat? Kies een datum en locatie. Jouw Vrouw PLUS event zetten we in de agenda van Vrouw en haar Netwerk. Samen met Vrouw en haar Netwerk gaan wij jouw event meerdere keren promoten onder 10.000+ ondernemende vrouwen.

PLUS 3

Lanceer jouw YourLight campagne met 10.000 cent korting. Breng jouw dienst of product onder de aandacht van ondernemende vrouwen met een zonder een eigen bedrijf via de online platformen van Vrouw en haar Netwerk. Start een online campagne. Samen met OurDream Management bepaal jij de volgende stap in jouw online marketing/profilering strategie.

PLUS 4

Gratis advies gesprek over online profilering (promotie) van 30 minuten (live of telefonisch). Welke stap (PLUS) ga jij eerst doen? Welke Vrouw PLUS hoort bij jou? Welke Vrouw PLUS (nog) niet? Samen met OurDream Management bepaal jij de volgende stap in jouw online marketing/profilerings strategie.

*PLUS 5

Eén keer, 10 minuten (of langer), op het podium.  Tijdens een inspirerend event speciaal voor ondernemende vrouwen. Dat kan tijdens één van de evenementen van de Ladies Business Club Hestia, bijvoorbeeld tijdens een inspiratie dag. Maar ook tijdens een Vrouw PLUS event of een andere passende event. Pak jouw kans om live jezelf te profileren! Wordt inspiratiebrenger of spreker.

*PLUS 6

Een gratis livestream sessie. Dat kan via de Facebook community van Vrouw en haar Netwerk van 20 minuten. Deel jouw expertise en kennis tijdens een online sessie. Vrouw PLUS organiseert in samenwerking met YourLight de promotie vooraf. Zodat jij jouw verhaal kan doen voor een groep belangstellenden.

*PLUS 7

Eén gratis blog publiceren Deze blog wordt geplaatst op de website van Vrouw en haar Netwerk. Vervolgens worden deze een aantal keren via social media verspreid. Hiervoor worden onder andere de social media kanalen, op Twitter, Facebook en LinkedIn van Vrouw en haar Netwerk gebruikt.

Voor PLUS 5, 6 en 7* is van toepassing dat je een gratis keuze kunt maken voor één van deze drie plussen. Wil je ook nog een tweede of derde PLUS optie doen dan kan dit met een korting van 50%.

PLUS 8

Elke maand nieuwe netwerktips speciaal voor ondernemende vrouwen.  Deze worden gemaakt in samenwerking met Vrouw en haar Netwerk. Lees in de community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn en Facebook positieve tips die jou inspireren in jouw onderneming of carière. Heb jij zelf een tip? Deel deze online in één of beide communities.

PLUS 9

Met 15% korting eenmaal een Ladies Business Club Hestia diner event proeven tijdens de duur van jouw Vrouw PLUS lidmaatschap. Neem een kijkje in de agenda op Facebook om te zien wanneer jij kan dineren met andere ladies of bekijk de overige Hestia events.

Deze PLUS beid jou ook de mogelijkheid om tijdens een inspiratie sessie of een andere Ladies Business Club Hestia bijeenkomst jouw dienst of product op het podium presenteren. Wordt inspiratiebrenger of spreker tijdens één van de bijeenkomsten.

De Ladies Business Club Hestia is  online te vinden:

PLUS 10

Special voor jou 25% korting op alle Vrouw events tijdens de duur van jouw Vrouw PLUS lidmaatschap.

PLUS 11

Per 1 januari 2019:

La Fontaine – ‘Ont-wikkel en Groei!’ diensten
Vergroot je (persoonlijk)leiderschap van La Fontaine door Jolanda van der Steen

Regelmatig zal Jolanda vanuit La Fontaine een blog schrijven en speciaal voor Vrouw PLUS leden een workshop organiseren. Zie hier het aanbod.

Wij zijn per 1 september 2018 gestart met dit online platform special voor ondernemende vrouwen. Jij kan ook lid worden.

Per 1 januari 2019 is het jaarabonnement € 99,00 exclusief btw.

Doe jij ook mee? Aanmelden voor Vrouw PLUS kan eenvoudig via het contactformulier op deze website.