Online platformen

Vrouw PLUS= 99% online  is een onderdeel van Vrouw en haar Netwerk en OurDream Management. Deze organisaties, worden gemanaged door Jolanda van Henningen samen met haar team en samenwerkingspartners.

Vrouw en haar Netwerk is een interessant zakelijk netwerk, met een tweetal communities op LinkedIn en Facebook om jezelf te profileren en jouw bedrijf te promoten en jouw expert status te vergroten. Bovendien is het erg goed voor jouw zakelijk netwerk.

Maar er zijn nog meer van OurDream organisaties online te vinden. Hieronder staan alle relevante platformen op een rij.  Kom jij ons binnenkort bezoeken?

Vrouw PLUS

De Vrouw PLUS website weet je te vinden, welkom! Er zijn nog meer Vrouw PLUS platformen via social media te vinden. Ook daar ben jij van harte welkom!

Vrouw en haar Netwerk

Vrouw en haar Netwerk is een onderdeel van OurDream management en het grote zusje van Vrouw PLUS. Hét grote gratis online netwerk om jezelf zakelijk te profileren speciaal voor vrouwen met een zonder een eigen onderneming.

YourLight

Voor alle YourLight online promotiecampagnes. Maaj gebruik van het online bereik van de diverse platformen van Vrouw en haar Netwerk op social media. Jouw campagne bereik circa 10.000+ ondernemende vrouwen.

OurDream Management

De organisatie die alle hier genoemde organisaties beheert en manage. En jou en jouw organisatie verder kan helpen met diverse social media vraagstukken.

In de huidige Corona tijdperk helpt Jolanda een specifieke groep (inclusief ouders van leerlingen of studenten) online verder. Op die manier draag Jolanda haar steentje bij aan het tijdelijke wettelijke verplichte online lesgeven. Wil je meer weten over dit initiatief, neem dan een kijkje op één van onderstaande linkjes.

Het laatste maar zeker niet de minste organisatie. Wat Vrouw PLUS online doet, doet Hestia offline voor groepje interessante Business Ladies. Netwerken is goed. Verbinden is nog beter.

Jij hebt het al druk en jouw business gaat lekker. Waarom dan nog meer? Het is heel simpel. Omdat jij, ergens in Nederland, met plezier tijd vrijmaakt om een aantal keer per jaar te netwerken op karakteristieke locaties (zoals de Efteling, Kasteel Woerden en Landgoed Zonheuvel) samen met andere toppers.

Meer business erbij vind jij niet echt vervelend, toch? Vragen? Is deze business club ook interessant voor jou? Laat het mij weten en ik help jou graag verder!