Online platformen

VehN PLUS is een onderdeel van Vrouw en haar Netwerk en OurDream Management. Vrouw en haar Netwerk is een interessant zakelijk netwerk, met een tweetal communities op LinkedIn en Facebook om jezelf te profileren en jouw bedrijf te promoten en jouw expert status te vergroten. Bovendien is het erg goed voor jouw zakelijk netwerk. Maar er zijn nog meer van OurDream organisaties online te vinden. Hieronder staan alle relevante linkjes op een rij. Kom jij ons binnenkort bezoeken?

Vrouw en haar Netwerk (VehN)

VehN is een deel van OurDream management. Hét grote gratis online netwerk om jezelf zakelijk te profileren speciaal voor vrouwen met een zonder een eigen onderneming.

VehN PLUS

De VehN PLUS website weet je wel te vinden, welkom! Er zijn er nog veel meer platformen online. Neem eens een kijkje.

YourLight

Voor jouw online promotiecampagne. Maar gebruik van het online bereik van de diverse platformen van Vrouw en haar Netwerk op social media.

OurDream Management

De organisatie die alle organisatie beheert en manage. En jou en jouw organisatie verder kan helpen met social media vraagstukken.

Ladies Business Club Hestia

Netwerken is goed. Verbinden is nog beter. Jij hebt het al druk en jouw business gaat lekker. Waarom dan nog meer?Het is heel simpel. Omdat jij, ergens in Nederland, met plezier tijd vrijmaakt om een aantal keer per jaar te netwerken op karakteristieke locaties (zoals de Efteling, Kasteel Woerden en Landgoed Zonheuvel) samen met andere toppers. En meer business vindt jij niet echt vervelend, toch? Vragen? Laat het mij weten en ik help jou graag verder!