Even voorstellen

Het verhaal van Jolanda

Jolanda van Henningen

Mijn naam is Jolanda van Henningen. Het verhaal van Vrouw en haar Netwerk begint in 2010. Vrouw en haar Netwerk (VehN) is een gratis platform. Speciaal voor ondernemende vrouwen met of zonder een eigen onderneming die zich online willen profileren. Dat kan bij Vrouw en haar Netwerk in een community op LinkedIn of Facebook bedoeld om netwerktips te kunnen  uitwisselen en je netwerk te vergroten.

Ook offline kan dit bij diverse events en congressen die ik met plezier, vaak in samenwerking met andere professionals, voor Vrouw en haar Netwerk en andere professionele organisaties organiseert. Zelf ben ik ook actief op social zoals op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Iets over Jolanda

Van Niets Iets Maken en anderen verder helpen zijn twee aspecten waar je mij typert.  Wat ik doe? Ik ben interim manager, bachelor management student, projectmedewerker en social media adviseur speciaal voor ondernemers. Met veel kennis en ervaring over het beginnen en ontwikkelen van communities. Samen met jou kijken we naar jouw business. Wat gaat goed, wat kunnen we verbeteren? Met plezier gaan we samen jouw community laten groeien en bloeien.

Samen kom je verder en sta je sterker

Ik ben gestart met Vrouw PLUS om jou een effectief netwerk en  op diverse wijze profilering onder de 10.000 ondernemende vrouwen online aan te bieden.

Samen kom je verder en sta je sterker. Vrouw PLUS biedt jou een effectief vrouwelijk online netwerk. Wil je jezelf profileren? Jouw bedrijf promoten? Of gebruik maken van diverse tips op het gebied van netwerken? Per 1 september 2018 zijn wij online. Aanmelden voor Vrouw PLUS kan via de contactpagina.