Even voorstellen

Het verhaal van Jolanda

 

Mijn naam is Jolanda van Henningen. Het verhaal van Vrouw en haar Netwerk begint in 2010. Vrouw en haar Netwerk is een gratis online platform. Speciaal voor ondernemende vrouwen met of zonder een eigen onderneming die zich online willen profileren. Dat kan bij Vrouw en haar Netwerk in een community op LinkedIn of Facebook. Het online netwerk is bedoeld om onder andere netwerktips te kunnen  uitwisselen en je netwerk te vergroten. 

Als entrepreneur ben ik bezig  met het groter, mooier en sterker maken van Vrouw PLUS = 99% online . Ik ben actief op social zoals op Twitter, Facebook en LinkedIn

Samen kom je verder en sta je sterker

Ik ben gestart met Vrouw PLUS om jou een effectief netwerk en  op diverse wijze profilering onder de 10.000 ondernemende vrouwen online aan te bieden.

Samen kom je verder en sta je sterker. Vrouw PLUS biedt jou een effectief vrouwelijk online netwerk. Wil je jezelf profileren? Jouw bedrijf promoten? Of gebruik maken van diverse tips op het gebied van netwerken? Aanmelden voor Vrouw PLUS kan via de contactpagina.